NEWS

14 Barn I Detta Svenska Mamma Tog Henne Till Seniorvård Och Visade Aldrig Upp Igen, Men Hon Gjorde Det Omöjligt

Frida Nilson, en 76-årig kvinna från Sverige, har bott i seniorassistentcentret de senaste tre åren. På sista tiden började alla hennes 14 barn plötsligt visa sin kärlek och hängivenhet, vilket gjorde att damen kände sig som om hon hade fångat sin lycka.

Frida Nilson led mycket efter hennes mans död, som tragiskt gick bort för fyra år sedan, men ingen av hennes 14 barn tog hand om den stackars kvinnan. Hon var ensam och övergiven, och hon trodde att hon aldrig skulle förlåta sina barn för sådan misshandel.

År 2013, efter en nervös uppdelning, kände hon att hennes kropp blev oförmögen att fungera normalt och att utföra vanliga dagliga aktiviteter. Men den största besvikelsen var att hon fann sig själv med alla sina problem.

Fridas bästa vän, Maria Strömland, i sin intervju med New Day Digest, förklarade att “i de svåra tiderna som alla Frida behövde var kärlek och vård för sina barn. Hon offrade mycket för dem – hennes omvårdnadskarriär, fritid, hobbyer. Hon har alltid varit en bra mamma, du vet.”

Men hennes barn såg situationen på olika sätt. Mattias Eksted, Fridas tidigare granne, berättade för våra reportrar: “de barnen bestämde att hon började bli galen och behövde professionell hjälp.” Så de tog bara upp ett bra pensioneringshus för henne och tog henne dit. Sedan dess har kvinnan inte sett sina barn. Alla var för upptagna med att besöka sin mamma åtminstone en gång. Ensamhet och depression var de enda känslorna Frida kände för de senaste tre åren…

Men den här situationen förändrades till en bättre I en varm solig dag när Fridas yngre syster förde underbara nyheter som vände hela sitt liv upp och ner.Det visade sig att den gamla damen ärvde en solid investeringsportfölj från sin bedragen man. Från och med nu var hon en rik änka!

Utan tvekan bestämde sig kvinnan för att donera alla sina pengar till vårdcentret som hade blivit hennes hem. Hon var säker på att hennes barn inte förtjänade sådan generositet från henne. “Jag inser hur svårt det är för många av oss att leva med känslan försummade av våra familjer. Jag hoppas att mina donationer kommer att ge lite glädje till andra gamla människor i situationen som min,” sa Frida till New Day Digest.

Fridas barnen vägrade att ge några kommentarer, och vi antar bara att de hade lärt sig denna lektion bra. Mamma är den mest värdefulla personen i allas liv; Hon är den som alltid tar hand om oss. Låt oss hoppas att den här berättelsen kommer att göra dem som lätt glömmer sina mammor, förändras till bättre!

Spredar ett ord om den här historien till dem som du tror att de misshandla sina mammor och kanske en dag kommer det att hjälpa till att rädda någons familj.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *